Hopper Winkel

Jong-Giver Trophy

Datum: 
zat, 14/10/2017 - 09:00 - 17:00
 

Beste ouders en jong-givers

 

Zaterdag is het dan eindelijk zover: de trophy! Wij hebben alvast heel erg veel zin om te winnen en hopelijk jullie ook. Zoals beloofd zijn hier dan enkele praktische afspraken voor zaterdag. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan ook zeker niet om ze te stellen.

1. We verzamelen met z’n allen aan de lokalen en zullen vertrekken om 9u . Wees op tijd! We wachten op niemand aangezien we op tijd in Bilzen moeten zijn.

Adres: Jeugdhuispad 7, 3740 Bilzen

 2. Wat neem je mee?

 

 

  • €4
  • Aangepaste kledij (regenjas als het regent, …)
  • Een beker voor soep
  • Eventueel water
  • Goed humeur en heel veel enthousiasme!

 

3. Het einde is voorzien om 16u, maar kan uitlopen tot 16u30. Ouders die van Bilzen naar Maaseik rijden zijn dus best tijdig aanwezig, maar hou er rekening mee dat het kan uitlopen.

 4. We verzamelen rond 16u (waarschijnlijk iets later) ook weer op de parkeerplaats die in de wegbeschrijving aangegeven staat. (Zie mail die jullie ontvangen hebben!)

5. Als alles volgens plan verloopt, zijn we om 17u – 17u15 terug in Maaseik. Daar mag iedereen aan de lokalen opgehaald worden.

 

In mail die jullie gekregen hebben staat nog eens een opsomming van wie wanneer rijdt. Bij deze dus ook een bedankje aan de ouders die rijden! Mochten er daar nog fouten in staan, laat het dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten! 

 

Wij zijn er klaar voor! Tot zaterdag!

 

Stevige Linker

Stijn, Kimberly, Femke, Joris, Ben en Marlies

Groepen:

Recente reacties