Overgang

Datum:
zat, 05/09/2009 (Hele dag)

Zondag 6 september start het nieuwe scoutsjaar in Maaseik met de traditionele overgang. Kom samen met je vrienden of je familie een kijkje nemen aan onze lokalen op de Sportlaan.

Zaterdag 5 september: demokamp

Zaterdag 5 september bouwen de givers en de leiding aan de lokalen een demokamp. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 17.00u.

Om 18.30u is er avondeten voorzien aan 5 euro. Alle leden, ouders, leiding, oud-leiding en sympathisanten zijn welkom. Inschrijven voor donderdag 3 september. We sluiten de avond af met een kampvuur. Drank zal verkrijgbaar zijn aan democratische prijzen.

Zondag 6 september: overgang

De leden worden om 10.00u aan de lokalen verwacht. 's Middags zijn er hot dogs te krijgen aan 2 euro. Je kan ook een lunchpakket meenemen. Drank is te koop tegen een democratische prijs.

Ouders en nieuwe leden zijn welkom om 13.00u. Om half vijf sluiten we moe maar voldaan de dag af.

Het nieuwe scoutsjaar gaat weer beginnen. Vergeet dat de vakantie voorbij is en kom gewoon lekker stevig met ons meedoen! Heel het jaar door op zaterdag van twee uur tot half vijf.

Heb je nog vragen? Eén adres: scoutsmskatgmail [dot] com.