Familiedag 2017

Datum:
zat, 28/10/2017 - 09:30 - 16:30

Liefste leden, beste ouders

Zoals jullie al eerder hebben venomen organiseren wij ook dit jaar weer onze familiedag! Op deze familiedag zijn ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes enzovoort allemaal welkom om samen aan een heel tof spel deel te nemen.

Onze familiedag van dit jaar vindt plaats op 28 oktober 2017. Wij verwachten iedereen om 09u30 aan de scoutslokalen, hier start dan ook ons spel. Gedurende de voormiddag voorzien wij een spel om met iedereen samen te spelen. Bij dit spel hebben we dan ook alle skills nodig, van kapoentje tot leiding!
Rond de middag ronden wij ons spel af en is er een lunch voor jullie allen voorzien!
De namiddag vullen we opnieuw met verschillende kleine spelletjes en een klein kampvuur, zo ronden wij onze super toffe familiedag om 16u30 af aan de scoutslokalen.

Creativiteit, enthousiasme, parate kennis en stevige wandelschoenen zijn tijdens deze familiedag een zeer sterke aanrader! ;)

Hoe kan je je nu inschrijven voor deze super toffe familiedag?

Wel voor deze familiedag vragen wij een kleine bijdrage van 7,00 euro. In deze 7,00 euro zijn 2 hotdogs en 2 drankjes inbegrepen! Moest u meer dorst hebben of nog zin hebben in een extra hotdog is dat helemaal geen probleem! U kan extra bonnetjes op de dag zelf nog aankopen!

Wij vragen dan om deze 7,00 euro te storten op onze scoutsrekening (BE65 7350 0521 0096). Wij vragen dan ook om in de mededeling de naam van het lid en het aantal personen dat deelneemt aan onze familiedag. Van zodra u het geld gestort heeft bent u dan ook ingeschreven voor onze familiedag! De bonnetjes voor u liggen dan op de familiedag klaar voor u!

Stevige linker

Werkgroep Familiedag