Kennedymars

Beste wandelfanaten,

Ook dit jaar gaat op paaszaterdag weerde Kennedymars  door. En natuurlijk zouden wij de scouts niet zijn als we op 23 april niet met zijn allen zouden deelnemen aan dit jaarlijks wandelfestijn. Trek daarom die wandelschoenen aan, laat je kuiten masseren en begin alvast stevig te oefenen!

Om het zo goedkoop mogelijk te maken gaan we ons dit jaar weer als groep inschrijven. Als je hier ook deel van uit wil maken, stuur dan voor 5 april een mailtje naar scoutsmaaseik[at]gmail.com met je naam, geboortedatum en keren dat je al hebt meegewandeld, en stort 12,50 euro op ons rekeningnummer (735-0052100-96) met vermelding van je naam en Kennedymars.

Voor degenen die liever willen toekijken staan wij op die zaterdag 23 april ook op de markt voor onze leden en leiding te supporteren. Kom zeker even langs en drink een pintje of wat zelfgemaakte soep!

Tot wandels,

De leiding