Kampbrief Kapoenen

Scoutskamp 2011

Arrgghh ouders en kapoenen,

Nu de zomer voor de deur staat wordt het wel eens tijd om het over ons grote ZOMERKAMP te hebben !!!

De Kapoenen gaan dit jaar op kamp van 7 tot 11 juli. Jullie worden er de 7de om 14.00 uur verwacht, en de 11de om 10.00 kunnen jullie weer opgehaald worden.

Het kamp gaat door in Sint-Huibrechts-Lille (Neerpelt). Ons mega kampthema dit jaar is “Piraten”.

Zorg dat jullie de gepaste kleren hebben om samen met ons en alle piraten de zee op te varen en te plunderen en schatten te zoeken!!

Het precieze adres is : De Bosuil
Bosuilstraat 4
3910 Sint-Huibrechts-Lille (Neerpelt)

Hoe inschrijven?

De inschrijvingsprijs voor het kamp bedraagt € 90. Om in te schrijven dient dit bedrag gestort te worden op rekeningnummer 735-0052100-96, met : “ voornaam naam kamp Kapoenen 2011” als mededeling. Gelieve dit te doen voor 15 juni zodat we rekening kunnen houden met het aantal leden.

Deze dingen moeten jullie zeker meenemen op kamp:

• Ingevulde medische fiche + 2 zegeltjes van de ziekenkas

• SIS-kaart

• Slaapzak of donsdeken + onderlaken en kussensloop (= verplicht)

• 3 keukenhanddoeken

• Genoeg broeken, T-shirts, truien, kousen, ondergoed, ... voor 1 week (voor elk weer iets). Let op! Voorzie zeker kleren die vuil mogen worden, en genoeg reservekledij.

• Pyjama

• Sloffen

• Zakdoeken

• Een grote linnen zak voor vuile was

• wandelschoenen

• regenjas

• Toiletgerief (Washandjes, handdoeken, tandenborstel, tandpasta, zeep, ...)

• 1 volle pot choco of gelei

• zonnecrème, pet

• Eventueel strips, gezelschapsspelletjes …

• Zwembroek/ badpak + badhanddoeken

• een rugzakje

• Je uniform!! (sjaaltje zeker!, eventueel trui en T-shirt)

• drinkbus of flesje om water in te doen

• medicatie indien nodig (zie ook: medisch fiche)

• Verkleedkleren

• Zaklamp

• GOED HUMEUR

Opmerking: voorzie zoveel mogelijk dingen van je naam. Ieder kamp worden er altijd een aantal spullen verwisseld.

Deze dingen laat je (best) thuis:

• GSM

• MP3-spelers

• Gameboys, Nintendo DS, enz.

• Pokémon- , Bakugan- , of eender welke kaarten, spelpoppetjes en ruilvoorwerpen.

In noodgevallen kan u ons bereiken op de volgende Gsm-nummers:

• Ine Vermeulen (Hippe Springveer): 0494104094

• Dennis Konings (Lange Doener): 0494311893

• Gitte Teuwen (Scheuremaar): 0484712426

• Stephan Verolme (Lappebroer): 0476069159

Wegbeschrijving :

Maaseik => Kinrooi => Bree => Bochelt => Lozen => Kaulille = > Lillerbaan 2,2 km volgen (richting Dint-Huibrechts-Lille) => Kaulillerweg 900 meter volgen => net na de bocht rechts afslaan => Bosuilstraat 450 meter volgen.

U kan ons altijd contacteren als u nog vragen heeft.

We wensen jullie voor de rest nog een succesvol school- en scoutsjaar toe en kijken er al naar uit om samen met jullie een fantastisch kamp te beleven!

Groetjes,

Hippe Springveer, Lange Doener, Scheuremaar en Lappebroer.

kapoenenatscoutsmaaseik [dot] be

Bijlage:
Groepen:

en hoe is het geweest?

afbeelding van Anoniem
En? Zijn er ook verhalen over hoe het kamp is geweest? Gr, Peter [url=http://www.prinsessenjurkensohp.nl]http://www.prinsessenjurkensohp.nl[/url]