Geen activiteiten meer in 2013

De examens zijn verbeterd, de inventarissen gemaakt, Geert Hoste is weer aan zijn eindejaarsconferences begonnen… met andere woorden : 2013 zit er bijna op!

2013 was voor ons ook een topjaar, met verschillende onvergetelijke momenten zoals een eerste oudertocht met brunch, een hoop nieuwe leden op onze overgang en natuurlijk het buitenlands kamp in Kroatië.

We gaan er uiteraard alles aan doen om van 2014 een nóg straffer jaar te maken.

Bij deze wensen we u dan ook een vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2014, en voor we het vergeten (de tijd gaat nu eenmaal snel) meteen ook een vrolijk Pasen, een goed Suikerfeest, een vreugdevol Joods Nieuwjaar van de bomen, een spetterende dag van de jeugdbeweging en een fijne dag van de Onnozele kinderen!

Noteer alvast de volgende data in uw splinternieuwe agenda van 2014 :

• Scoutsrestaurant :  maart 2014 (precieze datum volgt)
  • Kloonjestoet : 4 maart 2014
  • Kennedymars : 19 april 2014
  • Kamp kapoenen :  05 – 09 juli 2014
  • Kamp kawelpen : 03 – 09 juli 2014
  • Kamp Jonggivers en Givers : 21 – 31 juli 2014

Vanaf januari starten de activiteiten weer. De precieze startdata verschillen per tak, afhankelijk van de examens van de leiding, en zullen via deze websit en onze nieuwsbrief meegedeeld worden.