Overgang (Startactiviteit) Zondag 13 september

Beste ouders, liefste kinderen

Zondag 13 september start eindelijk het nieuwe scoutsjaar weer. Alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar (1e studiejaar) zijn dan samen met hun ouders welkom om te komen ontdekken wat Scouts of Gids zijn precies inhoudt.

Voor de kinderen die vorig jaar reeds ingeschreven waren, start de dag al om 10u. Zij zullen dan nog een laatste spel spelen met hun tak en leiding van het afgelopen jaar.

Om 12u zullen we dan samen picknicken. Je mag je eigen boterhammen en drinken meenemen, maar er zullen ook hotdogs, soep en drinken te krijgen zijn voor een klein prijsje.

Om 13u ontvangen we onze nieuwe leden en alle ouders. We zullen samen het nieuwe jaar inleiden, de kinderen ‘overgooien’ die naar een nieuwe groep gaan en de nieuwe leidingsploeg aan jullie voorstellen. Hierna zal elke tak al een eerste spel spelen met hun nieuwe leiding terwijl de ouders bij een hapje en een drankje wat meer informatie kunnen krijgen over onze werking.

Om 16u30 sluiten we dan, hopelijk moe maar voldaan, onze overgang af.

Programma:

10u: Activiteit voor kinderen die vorig jaar reeds ingeschreven waren

12u: Picknick (Eigen boterhammen meenemen of geld voor een hotdog)

13u: Ontvangst van de nieuwe leden en alle ouders

16u30: Einde

Vanaf 19 september zullen de activiteiten plaatsvinden op zaterdag van 14u tot 16u30.

Wij hopen heel veel nieuwe en oude leden te mogen verwelkomen tijdens deze overgang!

Als er nog vragen zijn, kan u altijd mailen naar scoutsmskatgmail [dot] com of bellen naar Sarah (0472061816).

Tot zondag!

Een stevige linker