Overgang

Scouts en Gidsen Maaseik, een jeugdbeweging voor alle jongens en meisjes van Maaseik en omstreken.

Op 10 september vindt de startdag van Scouts en Gidsen Maaseik, ook wel De Overgang genoemd, plaats. Alle kinderen zijn samen met hun ouders, grootouders... welkom om 13u aan onze lokalen (Sportlaan, Maaseik). We starten de middag met onze traditionele overgang waarbij iedereen in de verschillende leeftijdsgroepen wordt ingedeeld. Daarna kunnen jullie al eens kennismaken met jullie leiding en alle leden in jullie groep. De ouders kunnen kijken hoe jullie ravotten en tegelijk iets drinken op ons terras. Om 16u30 sluiten we dan samen de middag moe maar voldaan weer af met hopelijk heel wat nieuwe leden. Kom dus zeker eens vrijblijvend proberen!

Vanaf 16 september vinden de activiteiten telkens plaats op zaterdag van 14u tot 16u30.