Halfvastestoet

Beste

Leden, ouders, broers, zussen, buren, oud-leden, geïnteresseerden …

Zoals jullie misschien wel weten is op de 11de van de 11de officieel het nieuwe carnavalsseizoen ingezet.

Wij, van de scouts, willen ook weer dit jaar graag deelnemen aan de Halfvastenstoet door Maaseik. Deze zal plaatsvinden op zondagmiddag 11 maart 2018.

Om het zo groots mogelijk aan te kunnen pakken, beginnen we er alvast aan en hebben wij graag een idee van hoeveel mensen zouden willen helpen aan kostuums, wagen of schminken. We denken dan vooral aan het naaien van de kostuums en het schminken op de dag zelf, maar ook wat hulp bij de bouw van de wagen of bij het zoeken naar materiaal zijn meer dan welkom.

Daarom vragen wij graag om te melden of je geïnteresseerd bent door een mailtje te sturen naar christianalbertsatme [dot] com

We zijn ook nog op zoek naar kunststof bloemen om onze wagen en kostuums mee op te fleuren.

Moesten jullie er nog wat hebben liggen en je wilt er vanaf, breng ze dan maar gerust naar de scoutslokalen voor of na een activiteit.

Alvast bedankt!

Stevige linker

Werkgroep Carnaval

Chris, Marnik, Jeffrey, Joske & Jeroen

PS. We kijken er naar uit om met een zo groot mogelijke, kleurrijke groep mee te doen. Ook vrienden, kennissen en familie zijn dus welkom om zich bij ons aan te sluiten voor deze plezante optocht!