Scouts en Gidsen Maaseik

Wil je lid worden van onze groep? Dat kan vanaf 6 jaar (of het jaar waarin je 6 wordt). Het scoutsjaar start op zondag 11 september met onze startactiviteit alias "het overgooien", maar ook door het jaar kan je nog altijd aansluiten.

Onze groep bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen of takken.

Meestal vinden de activiteiten plaats op zaterdagnamiddag (van twee tot half vijf) aan de lokalen. Pas op! Soms komen we ook samen op een ander moment ('s avonds, een hele dag of zelfs een weekend) of op een andere plek. Op deze website vind je altijd terug wat er precies wanneer en waar te doen is.

Wil je lid worden? Kom gewoon langs, spreek iemand van de leiding aan en doe gezellig mee.

Nog vragen? Contacteer ons.

Nieuwe leden:

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Bij opmerkingen kunt u eventueel nog een tweede adres, e-mailadres of gsm-nummer opgeven. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op ‘lid worden’. U zal een automatische bevestigingsmail ontvangen van de groepsadministratie.

Jongen inschrijven
Meisje inschrijven

Opgelet, dit is nog geen definitieve inschrijving! Om uw zoon/dochter definitief in te schrijven dient u het lidgeld te betalen.

1. Wanneer alle gegevens in orde zijn en het lidgeld betaald is, ontvangt u een bevestigingsmail van onze VGA (Kimberly Poukens). Wanneer u deze heeft ontvangen is de inschrijving officieel in orde. Wanneer u een week na uw betaling nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact op met Kimberly(poukenskimberlyatgmail [dot] com of 0478 797 389)
  2. Wanneer er doorheen het jaar wijzigingen optreden in deze gegevens, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Deze worden namelijk zowel door onszelf als door Scouts en Gidsen Vlaanderen gebruikt om jullie te contacteren.

Wanneer er zich problemen voordoen bij het invullen, neem dan contact op met Kimberly (poukenskimberlyatgmail [dot] com of 0478 797 389)

Leden herinschrijven:

1. In ons leidingslokaal zal een map liggen waarin de gegevens, die u eerder aan ons doorgaf, opgelijst staan. Gelieve deze te controleren, aan te passen en een handtekening ter bevestiging te plaatsen.
  2. Om uw zoon/dochter definitief in te schrijven dient u het lidgeld te betalen.

Dit kan u doen door €40 (eerste kind) of €35 (vanaf het tweede kind) over te schrijven op rekeningnummer 735-0052100-96 (IBAN: BE65 7350 0521 0096; BIC: KRED BE BB) met vermelding naam van het lid, tak (leeftijdsgroep), adres, telefoonnummer en geboortedatum.

1. Wanneer de gegevens zijn aangepast en het lidgeld betaald werd, ontvangt u een bevestigingsmail van onze verantwoordelijke groepsadministratie (Kimberly Poukens). Wanneer u deze heeft ontvangen is de inschrijving officieel in orde.

Wanneer u een week na uw betaling nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact op met Kimberly  (poukenskimberlyatgmail [dot] com of 0478 797 389)

1. Wanneer er doorheen het jaar wijzigingen optreden in deze gegevens, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Deze worden namelijk zowel door ons als door Scouts en Gidsen Vlaanderen gebruikt om jullie te contacteren.

Lidgeld

Het lidgeld van 40 euro (35 euro vanaf het tweede kind) kan je storten op rekeningnummer 735-0052100-96 (IBAN: BE65 7350 0521 0096; BIC: KRED BE BB). In de mededeling vermeldt u de naam van het lid,#mce_temp_url# tak (leeftijdsgroep), adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Schrijf je pas in het midden van het jaar in? Vanaf 1 maart bedraagt het lidgeld 20 euro (15 euro vanaf het tweede kind).

Verzekering

Al onze leden zijn via Scouts en Gidsen Vlaanderen verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Meer informatie over de polis vindt u op hun website.

Terugbetaling van het lid- of kampgeld door het ziekenfonds

Wie beweegt, blijft gezond. Daarom bieden de ziekenfondsen vergoedingen i.v.m. het inschrijvingsgeld en de jeugdbewegingskampen. Alle info en de in te vullen attesten vind je op de volgende websites:

Contacteer ons indien u wilt dat we dit attest voor u invullen.