Jeugdwerksite van het jaar

We doen mee aan de wedstrijd Jeugdwerksite van het jaar. In de eerste ronde mag iedereen stemmen op de website naar zijn of haar keuze. De eerste 25 websites gaan door naar de tweede ronde. In de tweede ronde kiest een jury de uiteindelijke winnaar.

Voor de eerste ronde doen we een beroep op jouw hulp. Surf naar onze stempagina, vul je naam en e-mailadres in en stem. Je ontvangt dan een e-mail met een link om je stem te bevestigen. Geen schrik, bij Jeugdwerknet werken brave mensen. Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om je stem te controleren, niet voor promotionele doeleinden. Stemmen duurt minder dan een minuut, is goed voor de gezondheid en heeft een ontspannend effect. U zal zich achteraf merkbaar beter voelen.

In de prijzenpot zitten onder andere een kortingsbon voor de Scoutshop, een opleiding tot geluidstechnicus en verschillende kortingen voor jeugdverblijven.

Opgelet! Je kan één keer per dag stemmen (hint!). De eerste ronde loopt nog tot dinsdag 23 maart.

We zijn niet op HO. Vals spelen kan in dit geval leiden tot diskwalificatie!