Scoutsrestaurant 15 en 16 maart

Beste sympathisanten,

Hierbij nodigen wij u uit op ons Scoutsrestaurant dat doorgaat zaterdag 15 maart en zondag 16 maart.

Dit weekend kruipen wij speciaal voor u achter de kookpotten. Heeft u nog nooit de echte kampkost geproefd of bent u ongerust dat uw kinderen iets tekort komen tijdens het kamp, wij overtuigen u van onze kookkunsten.

Het spreekt voor zich dat wij de opbrengst van deze eetdagen besteden aan het verwennen van jullie kinderen. Breng dan ook zoveel mogelijk mensen mee en aarzel niet om deze uitnodiging ook aan anderen te bezorgen.

Alle informatie is te vinden in de uitnodiging, die u terug kan vinden op de website. Mogen wij u vragen zo snel mogelijk in te schrijven. Dit kan ook via mail (sarahvoorjansatgmail [dot] com).

Wij hopen op een talrijke opkomst!

Voor onze Oud-Scouts en -Gidsen voorzien we op zaterdagavond een speciale avond. Een avond vol herinneringen, die we afsluiten rond een gezellig kampvuur. Ook deze uitnodiging is terug te vinden op de website.

Stevige linker,

de leiding.