OUDSCOUTSDAG

Beste oudscout, oudgids,

Zoals jullie al weten viert Scouts en Gidsen Maaseik in 2015 zijn 85 jarig bestaan. Daarom doen wij een grote activiteit waar julllie allemaal voor uitgenodigd zijn. Deze activiteit vindt plaats op 28 februari en begint om 10 uur. U inschrijven kan door het formulier in deze link in te vullen. In de voormiddag willen wij eens zien hoe goed jullie de technieken die jullie vroeger aan jullie leden hebben geleerd nog beheersen. Na de middag doen we een groot spel met iedereen die komt opdagen. Er is eten voorzien en we sluiten de dag af met een gezellig kampvuur. Voor deze hele dag vol plezier vragen wij u een bijdrage van €10.

Mocht u niet de hele dag kunnen komen kan u altijd een deel van de dag komen. Gelieve dit aan te duiden bij uw inschrijving.

Een stevige linker,

De Leiding van scouts Maaseik!