Geen activiteiten, dag van de jeugdbeweging en familiedag.

Geen activiteiten op 21/10
Dit weekend zullen er geen activiteiten plaatsvinden. De leiding is zaterdag op een vormingsweekend voor alle jeugdleiders van Maaseik.

Dag van de jeugdbeweging
Vrijdag 20 oktober is het weer zo ver, de nationale feestdag van de jeugdbeweging, de Dag Van De Jeugdbeweging! Op deze dag gaan alle Scouts en Gidsen, maar ook alle leden van andere jeugdverenigingen in hun uniform naar school of naar het werk. Op deze manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.

Doe dus zeker mee en laat zien dat je trots bent op je favoriete jeugdbeweging! De leiding doet alvast mee #DVDJB!

Familiedag
Liefste leden, beste ouders
Zoals jullie al eerder hebben venomen organiseren wij ook dit jaar weer onze familiedag! Op deze familiedag zijn ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes enzovoort allemaal welkom om samen aan een heel tof spel deel te nemen.
Onze familiedag van dit jaar vindt plaats op 28 oktober 2017. Wij verwachten iedereen om 09u30 aan de scoutslokalen, hier start dan ook ons spel. Gedurende de voormiddag voorzien wij een spel om met iedereen samen te spelen. Bij dit spel hebben we dan ook alle skills nodig, van kapoentje tot leiding!
Rond de middag ronden wij ons spel af en is er een lunch voor jullie allen voorzien!
De namiddag vullen we opnieuw met verschillende kleine spelletjes en een klein kampvuur, zo ronden wij onze super toffe familiedag om 16u30 af aan de scoutslokalen.
Creativiteit, enthousiasme, parate kennis en stevige wandelschoenen zijn tijdens deze familiedag een zeer sterke aanrader!