Hopper Winkel

Activiteiten 04/11

Bedankt!
Als eerste willen we nog eens alle ouders bedanken die aanwezig waren op de familiedag. De werkgroep heeft hier veel werk in gestoken maar het is ook dankzij jullie dat het een geslaagde activiteit was. We zien jullie graag terug op volgede evenementen. 

Kapoenen
Verrassingsactiviteit
Dit weekend hebben wij een verrassingsactiviteit voor jullie klaar staan! Haal jullie verkleedkleren maar weer van onder het stof want als jullie willen mogen jullie verkleed komen.
Het is van 14u tot 16u30 aan de lokalen.

Kawelpen
Schaatsen
We gaan deze week schaatsen!!
Vergeet zeker geen handschoenen mee te nemen. Het is 2 euro voor als je je eigen schaatsen meeneemt. Het is 4 euro als je geen schaatsen neemt.
Wij kijken er al naar uit, tot zaterdag!

Jonggivers
Bosspel/tocht ofzoiets!
Na een geslaagde familiedag terug een gewone activiteit! We gaan iets doen waarbij we gaan wandelen, maar waar je toch ook je fiets voor nodig hebt. Ook zullen we naar het bos gaan, maar voor een deel ook weer niet. Ben je in de war door deze wazige omschrijving? Awel, wij ook! Clue van deze boodschap: kom gewoon zaterdag van 14u tot 16u30 naar de scouts als je graag wil weten wat we nu precies gaan doen. ;) Vergeet ook zeker je fiets en je wandelschoenen niet!

Givers
Avondactiviteit (20:00 - 22:00)
We gaan nog eens een goed, degelijk sluipspel doen. Kom dus zaterdag om 20:00 naar het bos. We zullen dan om 22:00 klaar zijn.
Als je met de fiets komt, zorg dat je zeker een weekend licht hebt en reflectoren.
En zoals altijd, als je niet kan, meld je dan even af bij ons.

Recente reacties