Activiteiten 18-19/11 en Wafelverkoop

Wafelenbak
Om onze groepskas te spijzen organiseren we op ZATERDAG 25 NOVEMBER EEN GROTE WAFELBAK. De leden worden stipt om 14u00 aan de lokalen verwacht. De leden kunnen gewoon om half 5 weer opgehaald worden.
Omdat alle leden ons gaan helpen met het verkopen van wafels, vragen we om een tas of rugzak mee te nemen. Kawelpen, jonggivers en givers moeten zeker niet hun fiets vergeten.
U kan ons natuurlijk ook steunen door wafels te kopen! Een pakje wafels (6 wafels) kost €4,50 en u heeft de keuze tussen vanille- en chocoladewafels. Om de verkoop vlot te laten verlopen, vragen wij ouders en sympathisanten die ons willen steunen om de bestelbon op de site in te vullen en voor vrijdag 24 november door te sturen naar : niels [dot] eerdekensathotmail [dot] com
De bestelde wafels kunnen zaterdag om half 2 aan de lokalen opgehaald worden.
Alvast bedankt!

Kapoenen
Stadsspel
Zaterdag gaan we nog eens naar de stad! Zal het jullie lukken om in alle opdrachten te slagen? ;)
We zien jullie allemaal zaterdag om 14u aan de lokalen en jullie mogen daar om 16u30 ook weer opgehaald worden!

Kawelpen
Pleinspelen
Deze week is het pleinspelen!! Doe dus jullie vuile kleren zeker aan. Wij kijken er al naar uit.

Jonggivers
weekendje
We zijn nu al een paar weken in het scouts jaar, het wordt eens hoog tijd dat we jullie beginnen voorbereiden op kamp. Hoe kunnen we dit nu beter doen dan door een mini kamp te houden aan de lokalen. Van vrijdag 17 november 20u00 tot zondag middag 12u00 aan de scoutslokalen in Maaseik. Een weekend vol superleuke spellen en technieken.
Wat hebben jullie nodig voor dit weekend?
Veel enthousiasme
Slaapspullen
-Matje/veldbed
-Slaapzak
-pyjama
-(kussen)
-(knuffelbeer)
Zuivere kleren
-2 onderbroeken
-…
Warme trui(en)
Regenjas
Stevige schoenen

Givers
come fly with me
Givertjes, deze week gaan we met z'n allen van de grond gaan ;). Letterlijk, want we gaan vliegen.
Een vlucht van Londen naar Australië? Appeltje Eitje! Een dubbeltje van Brussel naar Dubai? Kat in bakkie!
Kom dus zeker zaterdag van 14u00 tot 16u30 naar de lokalen om je airmiles te vermeerderen!
Let op: In de vorige mail stond iets van een weekendje. Dit was voor de jonggivers.