Wafelverkoop en carnaval

Wafelverkoop
Om onze groepskas te spijzen organiseren we op ZATERDAG 25 NOVEMBER EEN GROTE WAFELBAK. De leden worden stipt om 14u00 aan de lokalen verwacht. De leden kunnen gewoon om half 5 weer opgehaald worden.
Omdat alle leden ons gaan helpen met het verkopen van wafels, vragen we om een tas of rugzak mee te nemen. Jonggivers en givers moeten zeker niet hun fiets vergeten.
U kan ons natuurlijk ook steunen door wafels te kopen! Een pakje wafels (6 wafels) kost €4,50 en u heeft de keuze tussen vanille- en chocoladewafels. Om de verkoop vlot te laten verlopen, vragen wij ouders en sympathisanten die ons willen steunen om de bestelbon op de site in te vullen en voor vrijdag 24 november door te sturen naar : niels [dot] eerdekensathotmail [dot] com
De bestelde wafels kunnen zaterdag om half 2 aan de lokalen opgehaald worden.
Alvast bedankt!

Carnaval
Zoals jullie misschien wel weten is op de 11de van de 11de officieel het nieuwe carnavalsseizoen ingezet.
Wij, van de scouts, willen ook weer dit jaar graag deelnemen aan de Halfvastenstoet door Maaseik. Deze zal plaatsvinden op zondagmiddag 11 maart 2018.
Om het zo groots mogelijk aan te kunnen pakken, beginnen we er alvast aan en hebben wij graag een idee van hoeveel mensen zouden willen helpen aan kostuums, wagen of schminken. We denken dan vooral aan het naaien van de kostuums en het schminken op de dag zelf, maar ook wat hulp bij de bouw van de wagen of bij het zoeken naar materiaal zijn meer dan welkom.
Daarom vragen wij graag om te melden of je geïnteresseerd bent door een mailtje te sturen naar christianalbertsatme [dot] com
We zijn ook nog op zoek naar kunststof bloemen om onze wagen en kostuums mee op te fleuren.
Moesten jullie er nog wat hebben liggen en je wilt er vanaf, breng ze dan maar gerust naar de scoutslokalen voor of na een activiteit.
Alvast bedankt!