Activiteiten 13/01, Scoutsrestaurant en stoet.

Kapoenen
Schaatsen
Hopelijk hebben jullie er een super leuke vakantie opzitten! :) Deze week gaan we samen schaatsen! Heel belangrijk is dat jullie allemaal 5 euro meebrengen. Daarnaast is het verplicht handschoenen aan te doen en dikke sokken mee te nemen voor in de schaatsen. Vergeet ook zeker jullie winterjas niet want het is koud in de schaatshal. ;) Hopelijk zien we jullie dan allemaal zaterdag, zoals gewoonlijk van 14u tot 16u30 aan de lokalen! Kawelpen, Jonggivers en

Givers
Zwemmen
Zaterdag gaan we zwemmen!we spreken af op de gewoonlijke tijd van 14:00 tot 16:30 aan de scoutslokalen, maarbreng dus zeker je zwemgerief, handdoek en €4 mee.

Scoutsrestaurant
Dit jaar is het weer eindelijk zover, ons scoutsrestaurant! Bij deze willen we u graag uitnodigen voor dit gezellig evenement. Dit weekend staat de leiding voor u in de keuken en halen we speciaal voor u onze kookkunsten boven! Sinds dit jaar doen we ook iets nieuws, namelijk wie zijn sjaaltje of hemd aandoet krijgt van ons een gratis bonnetje. Verdere informatie vindt u op het facebookevenement of door hier te klikken. https://www.facebook.com/events/462658527465346/

Stoet
We zijn een nieuw jaar begonnen. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over de carnavalsstoet. Ook dit jaar zullen we weer deelnemen aan de 'grote stoet' op 11 maart. We willen dan ook met een grote groep en een mooie creatie ons tonen aan heel Maaseik.Het thema van dit jaar wordt ‘dia de los muertes’.Dit is een Mexicaans festival waar iedereen als kleurrijk en fleurig skeletje verkleed over straat loopt. Om dit goed te kunnen organiseren, zouden we willen vragen om al VOOR 28 januari te laten weten of jullie zoon of dochter wilt deelnemen.Enkel op die manier hebben wij genoeg tijd om kostuums in elkaar te steken.Ouders, familie en vrienden mogen zich trouwens ook mee inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.Voor deelname aan de stoet vragen we een bijdrage van €5 per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 11 maart en een verzekering.
Wij gaan heel wat kunststof bloemen nodig hebben om onze wagen en kostuums extra op te fleuren. Dus als u nog nepbloemmetjes of gelijkaardige kleurrijke versierseltjes hebt, die u zelf niet echt meer nodig hebt, kan u deze afgeven aan de scoutslokalen.

Hoe kan je je inschrijven?
- Geef het formulier, dat u hier vindt, af aan iemand van de leiding of
- Mail naar christianalbertsatme [dot] com of- Steek het formulier in de brievenbus bij Chris (Hamontweg 42, 3680 Maaseik)VOOR 28 januari.
Voor vragen mag u altijd bellen naar Chris (0488 39 13 44)Ook vrijwilligers voor hulp bij kostuums of schminken mogen ons aanspreken aan de lokalen, via deze e-mail en telefoonnummer.

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in!!