Activiteiten 20/01, stoet en scoutsrestaurant

Kapoenen
Bosspel
We gaan eindelijk nog eens naar het bos om daar allemaal spelletjes te spelen! Omdat dit niet aan de lokalen is moeten jullie gebracht worden. Het is het bos van Siemkesheuvel (wolfvijverweg). Jullie worden daar verwacht aan het padje om 14u en mogen daar ook weer opgehaald worden om 16u30. Moest het door bepaalde omstandigheden niet lukken met brengen/halen geef dan zeker een seintje dan zoeken wij naar een oplossing!

Kawelpen
Pleinspelen
Liefste kawelpjes, we gaan deze week pleinspelen doen! Doe zeker warme kleren aan die vuil mogen worden. De activiteit is zoals gewoonlijk van 14u tot 16u30.

Jonggivers
Bosspel
Deze week gaan we het bos nog eens onveilig maken. Breng dus zeker een fiets mee. De activiteit is zoals gewoonlijk van 14u tot 16u30.

Givers
Pleinspelen
Als het weer het toelaat gaan we nog eens fijn pleinspelen aan de lokalen van 14:00 tot 16:30.

Scoutsrestaurant
Dit jaar is het weer eindelijk zover, ons scoutsrestaurant! Bij deze willen we u graag uitnodigen voor dit gezellig evenement. Dit weekend staat de leiding voor u in de keuken en halen we speciaal voor u onze kookkunsten boven! Sinds dit jaar doen we ook iets nieuws, namelijk wie zijn sjaaltje of hemd aandoet krijgt van ons een gratis bonnetje. Verdere informatie vindt u op het facebookevenement of door hier te klikken. https://www.facebook.com/events/462658527465346/

Stoet
We zijn een nieuw jaar begonnen. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over de carnavalsstoet. Ook dit jaar zullen we weer deelnemen aan de 'grote stoet' op 11 maart. We willen dan ook met een grote groep en een mooie creatie ons tonen aan heel Maaseik.Het thema van dit jaar wordt ‘dia de los muertes’.Dit is een Mexicaans festival waar iedereen als kleurrijk en fleurig skeletje verkleed over straat loopt. Om dit goed te kunnen organiseren, zouden we willen vragen om al VOOR 28 januari te laten weten of jullie zoon of dochter wilt deelnemen.Enkel op die manier hebben wij genoeg tijd om kostuums in elkaar te steken.Ouders, familie en vrienden mogen zich trouwens ook mee inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.Voor deelname aan de stoet vragen we een bijdrage van €5 per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 11 maart en een verzekering.

Wij gaan heel wat kunststof bloemen nodig hebben om onze wagen en kostuums extra op te fleuren. Dus als u nog nepbloemmetjes of gelijkaardige kleurrijke versierseltjes hebt, die u zelf niet echt meer nodig hebt, kan u deze afgeven aan de scoutslokalen.

Hoe kan je je inschrijven?

- Geef het formulier, dat u hier vindt, af aan iemand van de leiding of
- Mail naar christianalberts[at]me[dot]com of- Steek het formulier in de brievenbus bij Chris (Hamontweg 42, 3680 Maaseik)VOOR 28 januari.

Voor vragen mag u altijd bellen naar Chris (0488 39 13 44)Ook vrijwilligers voor hulp bij kostuums of schminken mogen ons aanspreken aan de lokalen, via deze e-mail en telefoonnummer.

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in!!