Activiteiten 27/01, Scoutsrestaurant en Stoet

Kapoenen
Monoplolie
Deze week gaan we een levensecht monopoly spel spelen!! Zal het jou lukken om niet in de gevangenis terecht te komen of niet al je punten te verliezen? ;) Jullie worden verwacht aan de lokalen om 14u en mogen daar om 16u30 ook opgehaald worden.

Kawelpen
Stadspel
Hey kawelpjes Dit weekend gaan we een supertof stadspel doen! Jullie worden zaterdag verwacht aan scoutslokalen van 14u00 tot 16u30 zoals gewoonlijk.

Jonggivers
Bosspel
Na een aantal mislukte pogingen, willen we deze week toch echt wel in het bos geraken. Neem dus zeker jullie fiets mee! Jullie worden gewoon om 14u aan de lokalen verwacht en daar zullen we om 16u30 ook terug eindigen.

Givers
Stadspel
Wij gaan een Leuk stadspel doen deze zaterdag.
Voor dit spel gaan jullie wel een foto-camera nodig hebben (als je een werkend exemplaar in je telefoon hebt is dat natuurlijk voldoende).
We starten en eindigen zoals gewoonlijk aan de scoutslokalen van 14:00u tot 16:30.

Scoutsrestaurant
Dit jaar is het weer eindelijk zover, ons scoutsrestaurant! Bij deze willen we u graag uitnodigen voor dit gezellig evenement. Dit weekend staat de leiding voor u in de keuken en halen we speciaal voor u onze kookkunsten boven! Sinds dit jaar doen we ook iets nieuws, namelijk wie zijn sjaaltje of hemd aandoet krijgt van ons een gratis bonnetje. Verdere informatie vindt u op het facebookevenement of door hier te klikken. https://www.facebook.com/events/462658527465346/

Stoet
We zijn een nieuw jaar begonnen. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over de carnavalsstoet. Ook dit jaar zullen we weer deelnemen aan de 'grote stoet' op 11 maart. We willen dan ook met een grote groep en een mooie creatie ons tonen aan heel Maaseik.Het thema van dit jaar wordt ‘dia de los muertes’.Dit is een Mexicaans festival waar iedereen als kleurrijk en fleurig skeletje verkleed over straat loopt. Om dit goed te kunnen organiseren, zouden we willen vragen om al VOOR 28 januari te laten weten of jullie zoon of dochter wilt deelnemen.Enkel op die manier hebben wij genoeg tijd om kostuums in elkaar te steken.Ouders, familie en vrienden mogen zich trouwens ook mee inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.Voor deelname aan de stoet vragen we een bijdrage van €5 per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 11 maart en een verzekering.
Wij gaan heel wat kunststof bloemen nodig hebben om onze wagen en kostuums extra op te fleuren. Dus als u nog nepbloemmetjes of gelijkaardige kleurrijke versierseltjes hebt, die u zelf niet echt meer nodig hebt, kan u deze afgeven aan de scoutslokalen.

Hoe kan je je inschrijven?
- Geef het formulier, dat u hier vindt, af aan iemand van de leiding of
- Mail naar christianalberts[at]me[dot]com of- Steek het formulier in de brievenbus bij Chris (Hamontweg 42, 3680 Maaseik)VOOR 28 januari.

Voor vragen mag u altijd bellen naar Chris (0488 39 13 44)Ook vrijwilligers voor hulp bij kostuums of schminken mogen ons aanspreken aan de lokalen, via deze e-mail en telefoonnummer.