Scoutsrestaurant, Stoet en Activiteiten 03/02

Scoutsrestaurant LAATSTE KANS!
Dit jaar is het weer eindelijk zover, ons scoutsrestaurant! Bij deze willen we u graag uitnodigen voor dit gezellig evenement. Dit weekend staat de leiding voor u in de keuken en halen we speciaal voor u onze kookkunsten boven! Sinds dit jaar doen we ook iets nieuws, namelijk wie zijn sjaaltje of hemd aandoet krijgt van ons een gratis bonnetje. Verdere informatie vindt u op het facebookevenement of door hier te klikken. https://www.facebook.com/events/462658527465346/

Stoet LAATSTE KANS!
We zijn een nieuw jaar begonnen. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over de carnavalsstoet. Ook dit jaar zullen we weer deelnemen aan de 'grote stoet' op 11 maart. We willen dan ook met een grote groep en een mooie creatie ons tonen aan heel Maaseik.Het thema van dit jaar wordt ‘dia de los muertes’.Dit is een Mexicaans festival waar iedereen als kleurrijk en fleurig skeletje verkleed over straat loopt. Om dit goed te kunnen organiseren, zouden we willen vragen om al VOOR 28 januari te laten weten of jullie zoon of dochter wilt deelnemen.Enkel op die manier hebben wij genoeg tijd om kostuums in elkaar te steken.Ouders, familie en vrienden mogen zich trouwens ook mee inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.Voor deelname aan de stoet vragen we een bijdrage van €5 per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 11 maart en een verzekering.
Wij gaan heel wat kunststof bloemen nodig hebben om onze wagen en kostuums extra op te fleuren. Dus als u nog nepbloemmetjes of gelijkaardige kleurrijke versierseltjes hebt, die u zelf niet echt meer nodig hebt, kan u deze afgeven aan de scoutslokalen.

Hoe kan je je inschrijven?
- Geef het formulier, dat u hier vindt, af aan iemand van de leiding of
- Mail naar christianalberts[at]me[dot]com of- Steek het formulier in de brievenbus bij Chris (Hamontweg 42, 3680 Maaseik)VOOR 28 januari.
Voor vragen mag u altijd bellen naar Chris (0488 39 13 44)Ook vrijwilligers voor hulp bij kostuums of schminken mogen ons aanspreken aan de lokalen, via deze e-mail en telefoonnummer.

Kapoenen
Pleinspelen
Deze week gaan we nog eens echte toffe pleinspelen doen! Van allemaal kleine spelletjes tot een groot tof spel! We verwachten jullie om 14u aan de lokalen en jullie mogen daar ook opnieuw opgehaald worden om 16u30.
We vragen ook nog om een mailtje te sturen naar kapoenenatscoutsmaaseik [dot] be als je komt naar ons oefenweekendje (10 tot 11 febr.) Meer informatie staat Hier en het op briefje dat is meegeven en nog eens meegegeven zal worden.

Kawempen
Het kleurrijkste spel te wereld!
Dit weekend gaan we een supertof spel spelen! Jullie kunnen het best kleren aandoen die vuil kunnen worden want er zou wel eens wat verf op kunnen komen. tot zaterdag van 14u tot 16u30.

Jonggivers
Laddercompetitie
Deze week doen we nog eens een spel gewoon aan de lokalen. Het is belangrijk dat je niet bang bent om iemand uit te dagen, anders zal je helaas niet ver geraken in het spel. (; As usual worden jullie weer verwacht van 14u tot 16u30.

Givers
Hoiski Poiski
Omdat de Kennedymars ook alweer steeds dichterbij komt, dacht ik een opwarmingstochtje te gaan doen.
Maar als ik de weervoorspellingen mag geloven zou dat niet zo aangenaam worden.
Daarom zullen we (hoogst waarschijnlijk) een alternatieve activiteit houden dat zal plaatsvinden aan de lokalen met wat warme chocomel, van 14:00 tot 16:30.