Activiteiten 09/02 en 10/02

Alle takken
Nieuw!
Vanaf nu zullen aankomende evenementen en andere belangrijke data onderaan de nieuwsbrief vermeld worden.

Kapoenen
Weekendje
Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al vernomen hebben, gaan we elk jaar samen op kamp. Om het samen slapen al eens te oefenen en omdat slapen op de Scouts natuurlijk helemaal te gek en wel een beetje spannend is, organiseren wij voor jullie een oefenweekendje op 10 en 11 februari.
Wij wachten jullie op zaterdag 10 februari om 10u aan de lokalen en hier mogen jullie door jullie ouders op zondag 11 februari om 10u opnieuw opgehaald worden. Wij plannen een dag vol super leuke activiteiten en zullen samen slapen in de lokalen.
Voor deze toffe dag vragen wij een bijdrage van €5 om het eten en de activiteiten mee te kunnen betalen. Dit mogen jullie de dag zelf meenemen. Wel vragen wij om op voorhand even te laten weten of je wel of niet komt door een mailtje te sturen naar kapoenenatscoutsmaaseik [dot] be.
Daarnaast vragen we om de digitale individuele steekkaart nog eens na te kijken en correct in te vullen. Deze steekkaart wordt vertrouwelijk bekeken onder enkel de leiding. U kan deze steekkaart vinden op https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ Wat moet je zo allemaal meenemen voor een weekendje Scouts?
- Slaapzak of deken
- Matje of luchtmatras
- Stevige schoenen
- Reservekleren
- Ondergoed en sokken
- Tandenborstel en tandpasta
- Je favoriete knuffelbeer
- Zaklamp
- Pyjama
- Kids-id en klevertjes van de mutualiteit
- Regenjas
- €5

Kawelpen
Het grote tijdreis spel
Deze week is er weer een super leuk bosspel! Vergeet dus allemaal zeker niet jullie fiets!
Professor Einstein heeft de tijdmachine uitgevonden! Alleen is verstrooide Einstein alle onderdelen van deze tijdmachine kwijtgeraakt. Kun jij hem helpen alle onderdelen terug te vinden? Activiteit van 14u tot 16u30

Jonggivers
Spelletjesavond
Zoals we al gezegd hebben, deze week doen we nog eens een avondactiviteit! Omdat het een spelletjesavond gaat worden, mogen jullie ook spelletjes meenemen die we gezellig kunnen spelen. Wel willen we vragen om geen elektrische apparaten zoals gameboys, tablets,... mee te nemen. Bordspellen, kaartspellen,... zijn wel welkom. Jullie worden zaterdag 10/02 om 19u30 aan de lokalen verwacht en om 21u30 mogen jullie dan weer naar huis.

Givers
Avondspel
Vrijdagavond doen we nog eens een avondactiviteit van 20:00 tot 22:00. Doe je zeker warm genoeg aan en pak veel enthousiasme en goesting mee.

Belangrijke data
25/02 - 26/02: Scoutsrestaurant