Scoutsrestaurant, Oude kranten en Activiteiten 17/02

Scoutsrestaurant
Dit jaar is het weer eindelijk zover, ons scoutsrestaurant! Bij deze willen we u graag uitnodigen voor dit gezellig evenement. Dit weekend staat de leiding voor u in de keuken en halen we speciaal voor u onze kookkunsten boven! Sinds dit jaar doen we ook iets nieuws, namelijk wie zijn sjaaltje of hemd aandoet krijgt van ons een gratis bonnetje. Verdere informatie vindt u op het facebookevenement of door hier te klikken. https://www.facebook.com/events/462658527465346/

Oude Kranten
Werkgroep carnaval heeft oude kranten nodig! Breng er zo veel als je kan binnen aan de lokalen volgende activiteit.

Kapoenen
Verrassingsactiviteit
Hopelijk vonden jullie het weekendje net zo leuk als wij! Daarom vinden wij dat jullie een kleine verrassing verdienen van ons. We zien jullie zaterdag van 14u tot 16u30 aan de lokalen! Tot dan!
Vergeet ook zeker niet om jullie in te schrijven voor het scoutsrestaurant van volgende week! Deze week is de laatste week dat het nog kan!

Kawelpen
Eén tegen allen
Beste kawelpjes, deze week spelen we nog eens één tegen allen! Het is de bedoeling dat jullie alles op tijd uitvoeren om de activiteit te winnen!!

Jonggivers
Stadsspel
Deze week staat er weer een stadsspel voor jullie klaar. Als jullie goed meedoen moet het niet moeilijk zijn om geld te verzamelen waarmee je straten kan kopen. (; Jullie worden van 14u tot 16u30 aan de lokalen verwacht.

Givers
Stadsspel
Heb je deze week een kunstig gevoel, een goesting om deel van de wereld te zijn, een honger om samen veel plezier te maken? Wel dan hebben we hét spel voor jou deze zaterdag!! Kom dus om 14u00 naar de lokalen en pak zeker een camera mee (GSM mag ook).

Belangrijke data
25/02 - 26/02: Scoutsrestaurant