Activiteiten 02/03 - 03/03

Scoutsrestaurant
Bedankt aan iedereen die aanwezig was op ons scoutsrestaurant. Het was super gezellig dankzij jullie allemaal. Zodra de foto's online staan ontvangt u via deze weg een berichtje.

Kapoenen
Bosspel
Eindelijk kunnen we nog eens naar het bos gaan! We verwachten jullie allemaal om 14 aan het padje van het bos in Siemkesheuvel (Wolfvijverweg). Hier mogen jullie ook om 16u30 weer opgehaald worden. Lukt het om een of andere reden niet om met de auto gebracht te worden geef dan zeker een seintje en dan kunnen we voor een oplossing kijken. Doe je zeker heel warm aan (muts, handschoenen, sjaal, dikke schoenen en jas)!!!

Kawelpen
Weekend
Dit weekend verwachten wij jullie vrijdag om 20u aan de lokalen voor een super leuke sleepover aan de lokalen, met vele leuke activiteiten en super veel plezier!
Doe jullie zeker warm genoeg aan want het wordt koud, neem ook allemaal slaapkleren mee.
Wat heb je allemaal nodig?
- slaapzak
- matje om op de slapen
- tandenborstel
- warme pyjama
- warme kleren
- ondergoed
- goed humeur
Wat neem je niet mee?
- alle soorten elektronica worden thuis gelaten!

Jonggivers
Bosspel
Deze week nog eens een bosspel! Neem dus zeker een fiets mee en denk er ook aan om je lekker warm aan te kleden. Jullie worden gewoon om 14u aan de lokalen verwacht en daar zullen we om 16u30 ook terug eindigen. Niet vergeten: als je rechtstreeks naar huis wil van het bos moet je een briefje aan ons afgeven!

Givers
Pleinspelen
We gaan nog eens fijn pleinspelen !i!
Gewoon aan de lokalen van 14:00 tot 16:30.

Belangrijke data
11/03 Stoet